Доставка

Доставката се извършва чрез куриерска фирма Еконт, според Вашето желание - до поискване от офис или на посочен от Вас адрес с куриер. Населени места без офис на Еконт Експрес се обслужват според графика на фирмата спедитор. За повече информация може да посетите сайта на Еконт Експрес. Доставката до цяла България е с ЕКОНТ и започва от 3,90 лв! Вие избирате дали да Ви бъде доставена до адреса или лично да си я вземете от избран от Вас офис. Ако сте се регистрирали в сайта, ще можете да видите и номера на товарителницата на вашата пратка, както и да следите с какъв статус е тя.


При поръчка над 300 лв. - получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!


Изборът, за начин на плащане е Ваш:

- може да изберете опцията Наложен платеж и да платите на куриера или служителя в офиса, при получаването на пратката си,

- или да заплатите поръчката си по банков път, с кредитна или дебитна карта.


Всички поръчки, получени в сайта ни до 15:00 часа, се обработват на същия ден и доставката се извършва на следващия ден. Всички поръчки, направени в събота и в неделя, се обработват в понеделник и се доставят на клиента във вторник.


След подаване на заявка от Ваша страна, ние ще я обработим, опаковаме и изпратим до 24 часа. Всички пратки се изпращат с опцията “преглед и тест преди плащане” (ОПЦИЯ !) - това е опция, която Ви дава възможност да прегледате пратката си, преди да заплатите сумата на наложения платеж. Проверката на съдържанието се извършва в присъствието на куриера. Ако има проблем или несъответствие, пратката се връща на куриера.


Всички продукти са с гарантирано качество!


Цените са в български левове, за 1 бр. и с включен ДДС. Доставката се извършва само на територията на Република България!


Желаем Ви приятно пазаруване!