Дизайнерски марки на достъпни цени


От дълго време исках да стартирам нещо ново което да стигне до вас, реших просто да ви позволя да пазарувате гардероба ми директно от тук. Да продавам употребявани и нови луксозни брандове дрехи, обувки и аксесоари. Всичко, което изброих сега, ще остане на разположение, докато бъде закупено и ще добавям още нови красоти периодично.

Имам толкова много неща, които не нося (защото имам голям проблем с пазаруването), така че често ще добавям нови неща периодично. Притежавам толкова много дрехи, които дори не съм пипала. Най-хубавото в това е, че ще го правя на нечувано достъпни цени. Правя това, не за да печеля, а за да удължа живота на артикулите които ще ви предложа и понеже моят гардероб НЕ Е склад !!

Не се отървавам от евтини марки. Имам предимно скъпи, качествени неща и искам да ги предлагам на достъпни цени. Всеки артикул който бъде закупен ще бъде преминал предварително през химическо чистене , обработка и старателно и добре опакован . Надявам се да харесате това, което ще ви предложа и да оцените цената.

Искам жените да се чувстват добре и искам да споделя част от моя стил с вас !

Благодаря,

Аделина Солтарийска

Сортирай:
Покажи:

980.00лв. Без данък: 980.00лв.

..

Дълга бяла рокля PATRIZIA PEPE Дълга бяла рокля PATRIZIA PEPE
ИЗЧЕРПАН

650.00лв. Без данък: 650.00лв.

МАТЕРИЯТА Е УНИКАЛНА 100 % ПАМУК ,ИМА 2 ЦЕПКИ ОТ 2ТЕ СТРАНИ НА РОКЛЯТА ДО КОЛЯНОТО..

ПОЛА PINKO ПОЛА PINKO
ИЗЧЕРПАН

720.00лв. Без данък: 720.00лв.

..

РИЗА Patrizia Pepe РИЗА Patrizia Pepe
ИЗЧЕРПАН

320.00лв. Без данък: 320.00лв.

Стандартна цена: 320 лв...

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)