Замяна и връщане

Онлайн пазаруването е удоволствие, затова не се притеснявайте, ако даден артикул не е Вашият номер.

Можете да върнете или да замените с друг размер или друг артикул Вашата покупка, в срок от 14 дни след получаването й.  

Формуляр за упражняване на правото на отказ от договора от разстояние, можете да намерите ТУК.

След попълнен формуляр изпратете имейл до adelina.soltariyska@gmail.com с информация за банкова сметка и Вашите имена.


Условия за връщане и замяна:

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената от Вас стока в срок от 14 дни след получаването й (Артикули изработени по индивидуални размери не подлежат на връщане и замяна!) Само след като сте получили потвърждение, че можете да върнете закупената стока.

Връщането става само по куриер.

Адресът за доставка е:
Еконт офис: София Овча купел
Еконт офис адрес: София, кв. Овча купел 1, ул. Маестро Кънев №78 до НБУ
за КАЯ БГ ЕООД, 0885889220


За да бъде приета пратката, тя трябва да отговаря на следните условия:

1. Екипът на www.adelinasoltariyska.com да е уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната.

2. Продуктът трябва да бъде в търговски вид - в оригиналната опаковка, с всички налични етикети, да не е носен, да не е подлежал на обработка с препарати и да е чист и без миризми.

3. Всички придружаващи документи - стокова разписка, касов ордер и/или касова бележка (касовата бележка издавана от Еконт), трябва да се приложат в пратката за връщане. Adelinasoltariyska.com си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отоговарят на описаните по-горе условия.    


Грешен размер и връщане на стока:

В случай, че желаете да смените покупката си с друг размер или друг артикул, то тогава трябва да следвате стъпките, описани по-горе. След като получим артикула, който желаете да върнете, ще Ви изпратим нов, според Вашите изисквания. Разходите по изпращане на нов артикул, в случай на замяна, са за сметка на Изпращача - www.adelinasoltariyska.com.

Разходите по връщане на артикула - за сметка на Клиента с изключение на случаите, в които колетът има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; продуктите са доставени или фактурирани погрешно; продуктите имат фабични дефекти. При тези случаи www.adelinasoltariyska.com ще понесе разходите по доставката.    


Възстановяване на сумата:

В случай, че желаете изцяло да върнете закупен артикул, моля следвайте описаните по-горе стъпки. След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ.

При поръчка заплатена, чрез дебитна/кредитна карта сумата се възстановява единствено по картата, чрез която е извършено плащането. Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни след получаване на върнатата стока.

При поръчка заплатена, чрез наложен платеж с пощенски паричен превод (наложен платеж с ППП), задължително приложете към върнатия артикул касовата бележка издадена от куриера. Възстановяването на сумата се извършва по банков път и е възможно единствено при предоставяне на касовата бележка издадена от куриера, т.к. тя е счетоводния документ за сделката.